Mijn naam is Renate van Klaveren

Thuisvoelen is de rode draad in mijn werk . Het ‘thuisvoelen in huis’ door middel van interieur- en keukenadvies & het ‘thuisvoelen in jezelf’ door middel van workshops en cursussen.

Ik werk nu 17 jaar als zelfstandig Interieurarchitect. Mijn klantenbestand is in die tijd veelal ontstaan door mond op mond reclame. Ik heb advies gegeven alleen op papier, maar ook de woningen totaal ingericht en het bouwteam aangestuurd. De keuken en badkamer ontworpen, uitgeleverd en gerealiseerd. En ik heb ervan genoten. Maar na 15 jaar heb ik gemerkt dat de wensen van mijn klanten niet meer bij mijzelf aansloten. Mede veroorzaakt door een burn-out ben ik anders in het leven komen te staan. Het gaat wat mij betreft niet meer om groter, duurder, chiquer en aanzien. Het gaat om thuiskomen, je rust vinden, opladen en perspectief bieden. Een nieuwe route was geboren, eentje die beter bij mij past. Thuisvoelen met een mindful gedachte. Klik hier voor meer mindful informatie.

Als Interieurarchitecte is het voor mij een logische stap verder om niet alleen meer het thuisvoelen in huis, maar ook het thuisvoelen in jezelf aan te pakken. Door middel van workshops en cursussen wil ik anderen inspireren en helpen groeien op hun pad. De ontwikkeling van Powerworkshops is hierin een grote stap voorwaarts. Klik hier voor meer ‘thuisvoelen in jezelf’ informatie!

Zoals u aan de Home pagina van deze website kunt zien hou ik er inmiddels ook nog andere werkzaamheden op na. Ik heb een boekje geschreven, geef tekencursussen en werk samen met een prachtig keukenmerk. Klik op de diverse afbeeldingen onderaan op de Home pagina om meer te weten te komen over deze extra werkzaamheden!

Contactgegevens:

info@klavereninterieur.nl
Mobiel: 06-24645683 – Renate CM van Klaveren

Kantoor: Nieuwstraat 26 – 3243AN  –  Stad aan t Haringvliet (alleen te bezoeken op afspraak)

KvK nummer: 24337900
SBA nummer: 4.020815.001 (inschrijving architecten register)

 

Met een klik op mijn foto kom je terecht bij het AD met een artikel over mij en mijn leven na de burn-out.  

Met extra dank aan de fotograaf:   “na haar burn-out besloot Renate haar dromen waar te maken. Zo schreef ze een boek over haar zwangerschap”. © Shody Careman

 Vanaf nu ontvangt iedere klant na het advies van mij dit mindfuljournal. Zo kun je straks op je favoriete plekje in huis helemaal tot rust komen door je gedachten te noteren en zo je hoofd leeg te maken. Er ontstaat dan een mooi document met herinneringen aan fijne ontmoetingen, momenten die je blij maakten, stappen die je wilt zetten en ervaringen die je niet wilt vergeten. Het boekje is ook na te bestellen voor 7,95 incl. verzenden.

& ons gegevensbeschermingsbeleid is hier na te lezen.