Voor Keukenadvies klik hier

Het interieuradvies is bij mij in 2 routes te verdelen.

Hands-on met een eenmalig huisbezoek of bezoek een workshop bij mij op kantoor.

Het huisbezoek:  Een bezoek van een tweeënhalf uur. De focus ligt op 1 ruimte. Bijvoorbeeld uw woonkamer, de keukenruimte, de badkamer of slaapkamer. U heeft een interieurvraag en samen met u bespreek ik de mogelijkheden en komen we tot het juiste advies. Dit kan gaan over kleur-  en materiaalgebruik  of een juiste indeling of sfeer. Het interieurplan wordt door mij op kantoor nog uitgetekend en toegestuurd. Hierna heeft u voldoende handvatten om de woning te kunnen inrichten of aanpassen.

-een gesprek met de professional waarin alle vragen kunnen worden gesteld

-een uitwerking die past bij de gestelde vragen. Dit kan zijn een plattegrond tekening op kleur of een kleur- en materiaalkaart of wat tips en trucs voor de aanschaf van nieuwe meubels en accessoires. 

Prijs: 425,- euro inclusief 21% btw (74,-)

Dit advies is ook goed te gebruiken als startpunt voor een uitgebreider advies bij verbouwing of laten bouwen van een woning

 

De workshop op kantoor:  Een interactieve workshop van 2 uur waarin we het gaan hebben over kleurgebruik, indelingstips en er is ruimte voor persoonlijke vragen. Vooraf vraag ik van iedere deelnemer de bouwplattegrond of de zelf gemeten maten van de woning aan mij toe te sturen zodat ik op de dag van de workshop werkbare plattegronden klaar heb liggen. Hier gaan wij mee aan de slag. Met de tips en trucs die je ontvangt ben je straks in staat om je eigen woning te voorzien van een fijne indeling of het juiste kleur- en materiaalgebruik. Je gaat met de plattegrond en een kleurenkaart weer naar huis.

-uiteraard inclusief heerlijke koffie en thee met lekkers. Minimale deelname van 2 en maximaal 4 personen per workshop.

Prijs: 125,- euro inclusief 21% btw (22,-)

Workshopdata: 

 Woensdagochtend 15 mei  /    Woensdagochtend 5 juni  /  dinsdagmiddag 25 juni / woensdagmorgen 10 juli 

meer data volgen