Het interieuradvies is bij mij omschreven in plannen, maar uiteraard kan er ook maatwerk geleverd worden. 

Adviesplan A:  Een eenmalig huisbezoek van een tweeënhalf uur waarbij ik met u samen de mogelijkheden bespreek en we samen komen tot het juiste kleur-  en materiaalgebruik voor u en uw gezin. Het interieurplan wordt door mij op kantoor nog uitgetekend en toegestuurd. Hierna heeft u voldoende handvatten om de woning te kunnen inrichten of aanpassen.

-een gesprek met de professional waarin alle vragen kunnen worden gesteld

-een plattegrond tekening op kleur + een kleur- en materiaalkaart

Prijs: 425,- euro inclusief 21% btw (74,-)

Adviesplan B:  Een uitgebreid advies. Ik kom langs voor een kort inventariserend gesprek van een uur, waarna ik op kantoor diverse mogelijkheden voorbereid. Die gaan wij in een gesprek van een tweeënhalf uur doornemen en hieruit komt een uiteindelijk ontwerp waarvoor ik de tekeningen op kantoor verder uitwerk en aan u nastuur. In het gesprek werken we toe naar de volgende uitwerkingen:

-3 mogelijke indelingsschetsen en een kleur en materiaal voorstel

-uiteindelijke plattegrond op kleur

-een kleur- en materiaalkaart + een meubelvoorstel

-artist impression van de ruimte

Prijs: 725,- euro inclusief 21% btw (126,-)

Een verlichtingsplan : Deze is los bij te boeken bij beide plannen, omdat vaak elektra al in een vroeg stadium duidelijk moet zijn bij een verbouwing of nieuwe woning. In de uitgewerkte plattegrond op schaal worden de punten voor verlichting aangegeven en tips gegeven over mogelijke armaturen. Met deze uitwerking kunt u terecht bij de aannemer of de verlichtingsspeciaalzaak. Prijs: 135,- euro inclusief 21% btw (alleen mogelijk samen met plan A of B )

Verkoopadvies eigen woningEen eenmalig huisbezoek van een anderhalf uur waarbij ik met u samen de woning doorloop en de mogelijkheden bespreek. Ik heb onze eigen woning samen met makelaarsland in 8 dagen tijd verkocht in een redelijk incourante wijk en heb met mijn 16 jaar ervaring in de branche een goede kijk. Ik neem echter geen blad voor de mond en alleen zo komen we samen tot het juiste plan om uw woning verkoopklaar te kunnen maken. Een uitgewerkt verslag zal worden nagezonden. Actie op het plan zult u zelf moeten ondernemen. En ja, daar zijn makelaars voor, maar het is vaak bedroevend als je ziet welke foto’s er klakkeloos op funda terecht komen. Als u snel wilt verkopen en voor een goede prijs is de juiste presentatie essentieel.  Prijs: 175,- euro incl 21% btw (30,- )