Keukenadvies

Keukenadvies

In samenwerking met Zeyko Nederland 

Keukenadvies is terug bij KlaverenInterieur

Bent u opzoek naar een nieuwe keuken en benieuwd hoe deze in uw woonruimte geplaatst kan worden, dan kan ik u daarbij helpen.  Voor mij staat de keuken niet los van uw interieur. De stijl en sfeer van uw woonruimte staan in verband met de keukenruimte, ook als deze zich niet in dezelfde ruimte bevind. Denk aan materiaal- en kleurgebruik.

Ik ben al werkzaam in de keukenbranche sinds 2002 en heb met merken als Siematic, Rational en Allmilmo samengewerkt.  Ik heb de keukens getekend, besteld, uitgeleverd en geplaatst. Dit heb ik 15 jaar lang met veel plezier gedaan. Maar nu is het tijd om dat hele proces grotendeels uit handen te geven. En dit doe ik nu in samenwerking met Kuchentreff Dordrecht en met het mooie merk Zeyko. Een merk waarbij natuurlijke materialen, kwaliteit en mogelijkheden voorop staan. Kortom, dit sluit helemaal aan bij mijn werkwijze en invulling van advies geven. 

 

Het advies:

1 – U kunt langskomen in de keukenshowroom van Kuchentreff Dordrecht. Daar staat een fraaie Zeyko showroomkeuken en hebben we de kleuren en materialen tot onze beschikking om uw ontwerp te gaan vormgeven. Uiteraard ben ik niet altijd aanwezig, maar kunt u alvast lekker rondkijken en een kopje koffie of thee drinken. Door één van de collega’s kunt u vervolgens een afspraak in de agenda in laten plannen.

2 –U belt van te voren voor een afspraak met mij en dan plannen we een consult in van 2 uur om een eerste aanzet te maken tot uw nieuwe Zeyko keuken. Voor een Zeyko keuken nemen we de tijd. Bel mij op mijn persoonlijke nummer voor deze afspraak : 0624645683