Keukens

Keukenadvies & Workshop

Bent u opzoek naar een nieuwe keuken en benieuwd hoe deze in uw woonruimte geplaatst kan worden, dan kan ik u daarbij helpen.  Voor mij staat de keuken niet los van uw interieur. De stijl en sfeer van uw woonruimte staan in verband met de keukenruimte, ook als deze zich niet in dezelfde ruimte bevind. Denk aan materiaal- en kleurgebruik.

 

 

High End – Detaillering & Kwaliteit – Luxe

 

 

Ervaring:

Ik ben al werkzaam in de keukenbranche sinds 2002 en heb met merken als Siematic, Rational en Allmilmo samengewerkt.  Ik heb de keukens getekend, besteld, uitgeleverd en geplaatst. Dit heb ik 15 jaar lang vanuit mijn eigen onderneming met veel plezier gedaan. Maar nu is het tijd om dat hele proces grotendeels uit handen te geven. En dit doe ik in samenwerking met Keukenstudio Dordrecht . Mooie materialen, kwaliteit en mogelijkheden staan voorop. 

 

 

Het advies:

Er zijn een paar opties:

 

 

1 – U kunt met mij afspreken in de keukenshowroom van Keukenstudio Dordrecht. Daar staan fraaie showroomkeukens en hebben we de kleuren en materialen tot onze beschikking om uw ontwerp te gaan vormgeven.

U belt van te voren voor een afspraak met mij en dan plannen we een intake in om kennis te maken en uw wensen voor uw nieuwe keuken te bespreken. Voor een keuken nemen we de tijd en er zullen meerdere afspraken nodig zijn.

Bel mij op mijn persoonlijke nummer om een afspraak te maken : 0624645683 of stuur een mail naar info@klavereninterieur.nl

 

 

2- U krijgt keukenadvies aan huis. Los van een keukenzaak kan ik de mogelijkheden met u bespreken en tot een prachtige Artist Impression komen van uw droomkeuken. De gebruikte maten en mogelijkheden zijn bij bijna ieder keukenmerk te bestellen. Ik zeg ‘bijna’ omdat niet ieder keukenmerk of keukenzaak alle mogelijkheden heeft. Maar ook dat bespreken we, ik ben met heel veel keukenmerken bekend omdat ik al 20 jaar in het vak zit.

Voor de kosten geldt hetzelfde als bij onderstaand punt 3

 

 

 

3 – U kunt het keukenadvies ook meteen combineren met interieuradvies. Vaak is starten met het interieur dan de beste optie.  Ter plekke kan ik uw wensen omzetten in schetsen en kleuren en ontstaat ook vanzelf de vorm en het materiaalgebruik die in de keuken kan worden doorgezet. 

Een nieuwe woning? Met de bouwtekeningen kunnen we ook tot een mooi resultaat komen.

Een direct huisbezoek:

Duur: 2  1/2  uur

Prijs: 325,- euro incl 21%btw   

Resultaat:  Ik ben 2 1/2 uur bij u thuis om direct schetsen te maken en ideeën te bespreken. Denk aan kleur- en materiaalgebruik en indeling van de woonruimte. Uitwerking in plattegrond en tekst wordt nagezonden.

Exclusief: Reiskosten 0,55 ct per km. Buiten de regio Zuid-Holland is ook mogelijk, met een plusprijs van 75,- euro. Neem even contact op voor de mogelijkheden en dan licht ik het graag toe.

 

ACTIE: Als u na het advies bij mij een keuken bij Keukenstudio Dordrecht aanschaft krijgt u de interieuradvies kosten in mindering gebracht!*

* Deze aanbieding geldt bij complete keukens en vanaf een bedrag van 15.000,- voor de keuken

 

 

De workshop: de workshops zijn ivm het virus afgelast

Keukenontwerpen

Een interessante ochtend samen ontdekken wat er met keukens allemaal kan. Welke materialen, welke kleuren en hoe deel je een keuken eigenlijk in? Leer over de mogelijkheden, voel de materialen, maak een mooie compositie en sluit de ochtend af met jouw ingedeelde keuken. Een plattegrondtekening nemen we mee naar huis samen met een inspiratiebrochure van de keukenzaak waar we te gast mogen zijn.  

Maximale groep grootte is 6 deelnemers ivm de persoonlijke aandacht!

   

   We maken een #flatlay van de materialen – leuk om te delen op social media

       

Locatie : Dordrecht. Keukenstudio Dordrecht – Mijlweg 55 B

Tijd : Van 10:00 tot 12:30 met koffie/thee & lekkers

Data : x

Prijs : 35,- euro incl 21%btw

Schrijf je in door een mail te sturen naar info@klavereninterieur.nl