Keukens

Keukenadvies & Workshop

In samenwerking met Zeyko Nederland 

Bent u opzoek naar een nieuwe keuken en benieuwd hoe deze in uw woonruimte geplaatst kan worden, dan kan ik u daarbij helpen.  Voor mij staat de keuken niet los van uw interieur. De stijl en sfeer van uw woonruimte staan in verband met de keukenruimte, ook als deze zich niet in dezelfde ruimte bevind. Denk aan materiaal- en kleurgebruik.

 

Ik ben al werkzaam in de keukenbranche sinds 2002 en heb met merken als Siematic, Rational en Allmilmo samengewerkt.  Ik heb de keukens getekend, besteld, uitgeleverd en geplaatst. Dit heb ik 15 jaar lang met veel plezier gedaan. Maar nu is het tijd om dat hele proces grotendeels uit handen te geven. En dit doe ik nu in samenwerking met Keukenstudio Dordrecht en met het mooie merk Zeyko. Een merk waarbij natuurlijke materialen, kwaliteit en mogelijkheden voorop staan. Kortom, dit sluit helemaal aan bij mijn werkwijze en invulling van advies geven. 

Het advies:

1 – U kunt langskomen in de keukenshowroom van Keukenstudio Dordrecht. Daar staat een fraaie Zeyko showroomkeuken en hebben we de kleuren en materialen tot onze beschikking om uw ontwerp te gaan vormgeven. Uiteraard ben ik niet altijd aanwezig, maar kunt u alvast lekker rondkijken en een kopje koffie of thee drinken. Door één van de collega’s kunt u vervolgens een afspraak in de agenda in laten plannen.

2 –U belt van te voren voor een afspraak met mij en dan plannen we een consult in van 2 uur om een eerste aanzet te maken tot uw nieuwe Zeyko keuken. Voor een Zeyko keuken nemen we de tijd. Bel mij op mijn persoonlijke nummer voor deze afspraak : 0624645683

 

 

De workshop:

Keukenontwerpen

Een interessante ochtend samen ontdekken wat er met keukens allemaal kan. Welke materialen, welke kleuren en hoe deel je een keuken eigenlijk in? Leer over de mogelijkheden, voel de materialen, maak een mooie compositie en sluit de ochtend af met jouw ingedeelde keuken. Een plattegrondtekening op kleur nemen we mee naar huis samen met een inspiratiebrochure van de keukenzaak waar we te gast mogen zijn.  

Maximale groep grootte is 4 deelnemers ivm de persoonlijke aandacht!

   

   We maken een #flatlay van de materialen – leuk om te delen op social media

&

Ik sluit hem voor jullie af met een ingekleurde en ingedeelde plattegrond van jouw keuken!       

Locatie : Dordrecht. Keukenstudio Dordrecht

Tijd : Van 10:00 tot 12:30 met koffie/thee & lekkers

Data : Maandag 14 oktober 2019

Prijs : 65,- euro incl 21%btw

Heeft u zelf een keukenzaak en zou u ook een Workshop willen organiseren voor uw klanten? Dat kan! Neem contact op via de mail of telefoon : Renate