Powerworkshop over de Mobiele Telefoon

Door middel van workshops en coaching wil ik anderen inspireren en helpen groeien op hun pad. Met als belangrijk onderdeel het welbevinden van kinderen. Hiervoor ben ik aangesloten als trainer bij de Hallo, ik ben Gwen academie. Een prachtige organisatie die er wil zijn voor hooggevoelige en anders lerende kinderen. Samen met deze organisatie ontwikkelde ik de PowerWorkshops gericht op scholen die zich willen inzetten het kind van binnenuit te versterken met meer bewustwording. Onderstaand de diverse mogelijkheden van workshops & coaching. 

 

NR 1 :

Een Powerworkshop ‘mobieltjes op school’ 

Een workshop ontwikkeld voor scholen

Bij deze workshop wordt met kinderen & tieners gesproken over de voordelen die zij zelf kunnen behalen door keuzes te maken ten aanzien van de mobiele telefoon in relatie tot hun (school)werk en vrije tijd. Met als doel bewustwording, waardoor tieners & kinderen vanuit zichzelf (hernieuwde) keuzes kunnen maken ten aanzien van dit onderwerp. Dit in tegenstelling tot ‘verbieden en straffen. Dit doen we door middel van een interactieve workshop. We voeren gezamenlijk wat oefeningen uit en elke deelnemer krijgt een presentje mee als blijvende herinnering en tool. Deze workshop is specifiek ontwikkeld voor scholen. Als u denkt dat de school van uw kind of kinderen geïnteresseerd zou kunnen zijn in deze workshop dan hebben wij een Powerbrief klaarliggen met extra informatie gericht aan de school. Geeft u ons een introductie?

Heeft uzelf nog vragen, neem dan contact op! info@klavereninterieur.nl

Lees hier meer over de Powerworkshop ‘mobieltjes op school’ via de Hallo, ik ben Gwen academie  .

NR 2 :

Een Powerworkshop ‘mobieltjes thuis’ 

Een interactieve workshop voor ouders en verzorgers

Heeft jouw kind of tiener onze workshop gevolgd op school? En zou je hier graag thuis ook intensief mee aan de slag gaan of spreekt het onderwerp je als ouder/verzorger aan? Dan ben je van harte welkom bij onze POWER workshop. Tijdens deze workshop creëer ik meer bewustwording over het onderwerp ‘de mobiel’. Bewustwording die leidt tot het maken van eigen keuzes of in dit geval gezinskeuzes over het gebruik van het mobieltje thuis. Maar met alleen spreken over het mobieltje en het gebruik door de kinderen/tieners zijn we er nog niet. Ben je zelf ook bereid in de spiegel te kijken? : )

De bijeenkomst duurt een goed uur, waarbij ik gebruik maak van een vaste presentatie en waarbij er ook genoeg tijd is om vragen te stellen. Ik vraag van de deelnemers een grote dosis nieuwsgierigheid en de wil om de eigen overtuigingen even los te laten en samen met mij mee te gaan op dit (nieuwe) pad van bewustwording. Aan het eind van de workshop krijg je een presentje mee om de informatie te laten beklijven.

Inschrijven nog vóór de zomerstop kan voor de eerstvolgende avonden:
Dinsdagavond 11 juni van 19:30 tot 20:45 (inloop vanaf 19:15)

Dinsdagavond 9 juli van 19:30 tot 20:45 (inloop vanaf 19:15)

Data ná de zomerstop moeten nog worden ingepland

Kosten: 55,- euro p.p. inclusief 21% btw.

Locatie: Middelharnis – 35 minuten rijden vanaf Rotterdam & Breda. (exacte adres volgt na inschrijving)

Aanmelden via de mail: info@klavereninterieur.nl

 

Heb je een locatie & een groep geïnteresseerden ? Dan kom ik gerust jullie kant op, in overleg!

Let op! De avond gaat door bij een minimale inschrijving van 7 deelnemers. Er is een maximum van 16 deelnemers.

NR 3 :

Een coachingsgesprek: ‘mobieltje thuis’  

Als aansluiting op de Powerworkshop ‘mobieltjes op school’en/of de informatieavond ‘mobieltjes thuis’

Heeft uw kind of kinderen de workshop gevolgd op school en zou u hier graag thuis ook mee aan de slag gaan of spreekt het onderwerp u aan en heeft u hulp nodig, dan kan ik dit gesprek aanbieden bij u thuis. Om bewustwording te activeren binnen het gezin en keuzes te gaan maken vanuit die bewustwording heb ik wel de medewerking van het hele gezin nodig of in ieder geval genoeg nieuwsgierigheid. Het mobieltje is een zegen en een uitdaging net als de andere social media. Maar met alleen spreken over het mobieltje zijn we er nog niet. Er speelt meer in een thuissituatie en bent u bereid in die spiegel te kijken?

Als interieurarchitect weet ik als geen ander hoe een kleine aanpassing in het interieur de dynamiek in het huis en dus jullie thuis al kan veranderen. Ik kan daardoor een unieke combinatie inbrengen met mijn kennis over inrichten en mijn vaardigheden als (hoog)gevoelig trainer en coach/docent. Met het juiste kleurgebruik of opstelling van de meubelen kan er namelijk al een verschuiving plaatsvinden naar bewustwording en rust die je als gezin (hard) nodig hebt. Kinderen van de nieuwe generatie zijn gevoeliger voor prikkels en gun ze dus die rust in huis. Sta even stil en kijk naar ze, kinderen houden je vaak een spiegel voor.  

In het bezoek werk ik vanuit bewustwording en om vandaar uit keuzes te maken. Ik werk met een vaste presentatie van een half uur en verder volg ik mijn gevoel in uw hulp vraag. Ik laat u achter met wat huiswerk en een presentje om het geleerde te laten beklijven.   

Ik werk in een straal van 140 km vanaf  Stad aan ’t Haringvliet – komt u van verder dan kan ik u verbinden aan een collega 

Kosten: 225,- euro inclusief de 21% BTW voor een bezoek van anderhalf uur. Aanmelden kan op: info@klavereninterieur.nl