Renate

Ik ben Renate 

 

Van Thuisvoelen in je huis

naar

Thuisvoelen in jezelf

 

 

 

Wil je meer weten over ‘de oude’ mij? Klik op de foto voor een artikel in het AD.

 

Welkom op mijn website!

“Als je de moed toont je weg te gaan, toont de weg zich aan jou”

 

Van Thuisvoelen in je huis naar Thuisvoelen in jezelf. Een hele stap, maar voor mij een compleet logische!

Vóór de Burn-out was ik een (té) hard werkende interieurarchitect met complete verbouwingen in mijn agenda. Ik leefde om te werken en deed dat dan ook met veel plezier en mooie resultaten. Er na ben ik gaan inzien dat het belangrijk is jezelf op te laden met werkzaamheden die je energie geven, zodat je interne batterij niet opraakt, maar ook te leren luisteren naar je lichaam die feilloos weet aan te geven wat je nodig hebt. Het ego een beetje opzij en het gevoel wat meer op de kaart. Dat beviel mij wonderwel en zorgde voor een meer bewuste way-of-life. 

 

 

 

Ik ben dan ook de afgelopen jaren toe gegroeid naar het thuisvoelen in jezelf, in je lichaam. Want je lichaam, dat is jouw huis! Het huis waar je dit leven op aarde in mag wonen. En als je je niet thuisvoelt in dat huis, voel je je nergens thuis. Zelfs niet in de mooiste villa!

 

 

 

 

Klavereninterieur blijft de naam van mijn eenmanszaak, zoals dat al 18 jaar lang het geval is. Echter is de inhoud veranderd. Ik ben nog steeds vormgever van ‘huizen’, ik begeleid en inspireer, ik ontwerp en kleur in. Daarom blijft ook deze website bestaan. Er is een nieuwe website gemaakt voor de nieuwe invulling van het ‘Thuisvoelen’. 

Spiegelpraktijken

Contact gegevens: 

Kantoor adres : Nieuwstraat 26 – 3243AN – Stad aan ’t Haringvliet (alleen op afspraak)

Mobiel bereikbaar : 0624645683

Mail bereikbaar : info@klavereninterieur.nl

Van Klaveren Interieurarchitectuur is opgericht in mei 2002 & is ingeschreven bij de KvK

 

 Mijn privacybeleid op een creatieve wijze inzichtelijk gemaakt