Renate

Ik ben Renate – creatief ondernemer

Thuisvoelen in je huis & Thuisvoelen in jezelf

 

Interieurarchitect           Freehand tekenaar           

          Trainer                        Keukenspecialist       

       Kleurkenner                  Just being me             

 

Welkom op mijn website!

“Als je de moed toont je weg te gaan, toont de weg zich aan jou”

 

Wil je meer weten over mij? Klik op de foto voor een artikel in het AD over mijn leven ná de Burn-out. 

 

Vóór de Burn-out was ik een (té) hard werkende interieurarchitect met complete verbouwingen in mijn agenda. Ik leefde om te werken en deed dat dan ook met veel plezier en mooie resultaten. Er na ben ik gaan inzien dat het belangrijk is jezelf op te laden met werkzaamheden die je energie geven, zodat je interne batterij niet opraakt. Het ego een beetje opzij en het gevoel wat meer op de kaart. Dat bevalt mij wonderwel en zorgt voor een gevarieerde en bewuste lijst van werkzaamheden die onder de KlaverenInterieur vlag passen. En zo is het thuisvoelen in je huis vanzelf ook gegroeid naar thuisvoelen in jezelf. Zowel voor mijzelf als voor mijn klanten!

Veel van mijn werkzaamheden komen binnen via mond op mond reclame en inmiddels, in die 17 jaar, komen klanten na een verhuizing ook weer terug. Heerlijk is dat en ik voel me dan ook enorm dankbaar. Wellicht dat één van onderstaande panden een herkenning geven.

 

 

Gestart vanuit huis in 2002 ben ik begonnen in Rotterdam, daarna meerdere jaren in Den Haag waar ik eerst aan de 2e Sweelinckstraat en later aan de Laan van Meerdervoort gevestigd was met een mooie werkplek. Daar heb ik prachtige complete projecten mogen bedenken en uitvoeren. Om uiteindelijk via het ‘Braingate building’ in Capelle te eindigen in Stad aan ’t Haringvliet waar ik nu gevestigd ben.  Met een kantoorruimte naast de woning waar ik de tekenlessen verzorg aan kleine groepen en klanten kan ontvangen. En uiteraard werk ik veel op locatie. 

Contact gegevens: 

Kantoor adres : Nieuwstraat 26 – 3243AN – Stad aan ’t Haringvliet (alleen op afspraak)

Mobiel bereikbaar : 0624645683

Mail bereikbaar : info@klavereninterieur.nl

Van Klaveren Interieurarchitectuur is opgericht in mei 2002 & is ingeschreven in het architectenregister en bij de KvK

 

 Mijn privacybeleid op een creatieve wijze inzichtelijk gemaakt