socialmedia & interieur

Een heerlijke leerzame en creatieve workshop over Social Media & Interieur

 

 

 

Door ons bewust te worden waarom we naar ons mobiel of de i-pad grijpen kunnen we leren er in balans mee om te gaan.

Maar dit ging toch over het interieur?

Als de omgeving je niet stimuleert om iets anders te doen, niet uitnodigend of ronduit saai is, dan is de verleiding groot om te grijpen naar een ‘mobile device’ om je bezig te laten houden. Waardoor ieder op zijn eigen eiland zit en je elkaar niet eens meer hoort. En als dat voor jou zelf zo werkt gaat dat ook op voor de rest van het gezin. Laten we die momenten van verleiding creëren ‘de andere kant op’. Stel dat er een heerlijke fauteuil voor je klaar staat, met fijne tijdschriften binnen handbereik en uitzicht op de mooie tuin. Dan ben je toch eerder geneigd daar even een bakje koffie of thee te drinken en een momentje rust te pakken? 

Wat zou je willen?

Samen zijn? Elkaar weer horen? Je thuis voelen? De kinderen eens beneden houden? Meer persoonlijke tijd met je partner?

Voor wat betreft het interieur kan ik je daarmee helpen. 

Een interieur met oog voor jullie gezin met ruimte voor samenspel en rust. Zodat jullie elkaar weer ontmoeten. Hoe jullie gezin er ook uit ziet, samengesteld, jong of oud.

Social Media is onontkoombaar, maar ik heb de overtuiging dat je het interieur zodanig kunt aanpassen dat het baas wordt over Social Media, terwijl je het wel ruimte laat, en het gezinsleven weer kan opbloeien. Ik leg mijn overtuiging duidelijk uit zodat er handvatten komen om als gezin mee aan de slag te gaan. 

Hoe ziet de workshop er uit?

        

Door middel van een aantal door mij ontwikkelde PRAAT KAARTEN snijden we het onderwerp gezamenlijk aan.

Om het vervolgens om te zetten in korte oefeningen en het beantwoorden van persoonlijke vragen. Uitgangspunt is altijd bewustwording. Als je bewust bent van wat je doet kun je er anders naar gaan kijken en een oplossing zoeken. 

  

Dit alles noteren we in het mindful-Journal wat je van mij uitgereikt krijgt.

De laatste stap is het omzetten van de theorie en de opgedane kennis in de plattegrond van de woning. Hoe kun je nu met jouw wensen omgaan en hoe kunnen we social media de baas in ons interieur? Vooraf aan de workshop vraag ik de maten en wat foto’s van jouw interieur en zal ik een plattegrond op schaal voorbereiden waar we mee aan de slag gaan. Met schaalmodelletjes richten we in en die plakken we in de plattegrond.

Wanneer & hoe lang:

Vanwege het virus zijn de workshops tot onbepaalde tijd uitgesteld.

Van 10:30 tot 13:30. 

 

Investering: 

90,- euro incl btw p.p . Maximaal 4 deelnemers. Inclusief: koffie & thee en wat wat kleine lunchhapjes tussendoor, het Mindful Journal en de plattegrond van de woonruimte op schaal.

Aanmelden:

Stuur een mail naar info@klavereninterieur.nl of bel: 0624645683