Thuisvoelen in je huis & in jezelf

Je vind hier geen standaard interieuradvies. 

Dat is gek, zou je misschien kunnen zeggen

Ik zet mijn ervaring en kennis graag in om het thuisvoelen terug te brengen in ons huis en in ons persoonlijk leven – I am a girl on a mission!

Thuisvoelen in je huis & in jezelf!

 

 

Mijn thuisvoelen advies:

Thuisvoelen is meer dan neerploffen op een mooie bank. Thuisvoelen is Thuiskomen en je kunnen ontladen van de drukke dag. Je hobby kunnen uitvoeren, kunnen lummelen en liefde ontvangen van je gezin, je partner of de huisdieren. Thuis is de plek waar je je fijn voelt – geborgen – geliefd. Je moet je kunnen opladen.

En dat doe je niet in een huis ‘wat mooier is dan de buren’ of ‘wat laat zien hoe goed je het hebt’. Dat soort interieuradvies ga je bij mij dus niet vinden. Ik ontwerp met een mindful gedachte en met Thuisvoelen op de voorgrond.

Daarvoor zal ik persoonlijke vragen gaan stellen, zal ik mij inleven in de bewoner(s) en is het mijn ultieme doel om jullie natuurlijke behoefte aan Thuiskomen om te zetten in het juiste materiaalgebruik, kleurgebruik en indeling van de woning.

Ook zijn veel interieurs nog altijd volledig gericht op de televisie. Daarmee bieden ze geen ruimte aan Thuisvoelen en spelen ze ook niet in op de nieuwe tijd; de tijd waarin Social Media regeert. De valkuil hier is dat ieder met zijn eigen ‘mobile device’ op zijn eigen eiland zit. Daar weet ik fijne oplossingen voor te verzinnen en daar doe ik dus graag wat mee!

 

 


Durf je het aan dit met mij te onderzoeken?

 

Ik zou je een vraag willen stellen. Als je kind ergens mee zit en het zou graag met jou privé daarover willen praten, is daar dan gelegenheid voor? Is er een plekje in de leefruimte waar je even apart kunt zitten? Wat rust en veiligheid uitstraalt? En dit is overigens ook belangrijk tegenover je levenspartner.

 

En heel eerlijk, zit jij daar wel eens zonder mobieltje of i-pad zodat je ook benaderbaar bent? Durf je in die spiegel te kijken en te zien dat daar ook winst te behalen valt?

 

Wel, als je met mij dat pad aan durft te gaan nodig ik je uit contact met mij op te nemen!

 

 


 

Het adviesplan:

♥Een 1e huisbezoek van zo’n 2 uur – invoelen – vragen stellen – schetsen maken

♥Uitwerking van mijn ideeën op kantoor

♥Een 2e huisbezoek om de ideeën te presenteren – samen te bespreken – te komen tot een eindplan

♥Uitwerking van het plan op kantoor – ontvangst per mail

Prijs: 675,- euro incl 21%btw   

Exclusief: Reiskosten 0,55 ct per km. Buiten de regio Zuid-Holland is ook mogelijk, met een plusprijs van 75,- euro. Neem even contact op voor de mogelijkheden en dan licht ik het graag toe.

Betalen: Betalen doet u dmv een zakelijk tikkie aan het einde van elk huisbezoek, in 2 delen.   

 


 

           

               


 

Het kleine adviesplan voor hulp bij verlichting in huis of bijvoorbeeld alleen kleuradvies:

♥Een huisbezoek van zo’n 2 uur – direct bespreken van het benodigde advies, schetsen maken en evt meten van meubels of de woning.  Naargelang het onderwerp waar advies voor nodig is.

♥Uitwerking van de benodigde tekening op kantoor – een verlichtingstekening, een kleuradvies of indelingstekening. Naargelang het benodigde advies. Ontvangst per mail.

 

Prijs: 325,- euro incl 21%btw   Mocht een advies korter duren dan zal er een bedrag in mindering worden gebracht

 

Exclusief: Reiskosten 0,55 ct per km. Buiten de regio Zuid-Holland is ook mogelijk, met een plusprijs van 75,- euro. Neem even contact op voor de mogelijkheden en dan licht ik het graag toe.

Betalen: Betalen doet u dmv een zakelijk tikkie aan het einde van het huisbezoek. 

 

 


Nog meer thuisvoelen:

1- Je kunt deelnemen aan workshops

 

2- Je kunt met mij een afspraak maken voor keukens

Interieuradvies in combinatie met keukenadvies is ook mogelijk en vind je onder deze genoemde link 

 

3- Je kunt bij mij een tekencursus volgen. 

 

 

!- Alle informatie kun je per onderdeel terug vinden door op bovenstaande groene linkjes te klikken & in het keuzemenu bovenaan de pagina zie je de onderdelen ook staan.