Welkom op deze ‘thuisvoelen’ pagina:

 

Als Interieurarchitecte is het voor mij een logische stap om niet alleen meer het thuisvoelen in huis, maar ook het thuisvoelen in jezelf aan te pakken. Dit thuisvoelen is de rode draad in mijn werk. Door middel van workshops en coaching wil ik anderen inspireren.

 

 

Thuisvoelen in je huis:

Vanuit mijn achtergrond als Interieurarchitecte zorg ik ervoor dat je je thuisvoelt in je huis. Mijn keuze is dat alleen nog te doen via workshops op gebied van interieur. Ook geef ik keukenadvies.  Voor de zakelijke markt verzorg ik tekencursussen op gebied van interieur. Klik op de groene link of in het keuzemenu op de home pagina voor meer informatie.

Thuisvoelen in jezelf:

Hieraan geef ik invulling door het verzorgen van de Powerworkshop ‘Mobieltjes op school’ en ouderbijeenkomsten ‘Mobieltjes thuis’. In ontwikkeling is de nieuwe pagina Spiegelpraktijken waarin ik mensen bij sta met altijd het thema ‘spiegelen’ in de hoofdrol. Denk aan hoe kinderen ‘het gedrag van ouders spiegelen’ en hoe verfrissend het kan zijn jezelf eens ‘de spiegel voor te houden’. Deze nieuwe website is nog in aanbouw, maar voor meer informatie kun je me vast bellen. Contact