Thuisvoelen in je huis & in jezelf

Je vind hier geen standaard interieuradvies. 

Dat is gek, zou je misschien kunnen zeggen

Ik zet mijn ervaring en kennis graag in om het thuisvoelen terug te brengen in ons huis en in ons persoonlijk leven – I am a girl on a mission!

Thuisvoelen in je huis & in jezelf!

 

 

Mijn advies:

Thuis is de plek waar je je fijn voelt – geborgen – geliefd. Maar veel interieurs zijn nog altijd gericht op de televisie. Daarmee bieden ze geen ruimte aan ‘thuisvoelen’ en spelen niet in op de nieuwe tijd. De tijd waarin Social Media regeert en ieder met zijn eigen ‘mobile device’ op zijn eigen eiland zit.

ALARM!!

Daar doe ik dus graag wat aan!

Dit doe ik door op onderzoek uit te gaan wat jij en jouw familie nodig hebben om fijn samen te kunnen leven. Niet mooier, groter en luxer dan de buren MAAR met oog voor jullie gezin met ruimte voor samenspel en rust. Zodat jullie elkaar weer ontmoeten. Hoe jullie gezin er ook uit ziet, samengesteld, jong of oud.

Social Media is onontkoombaar, maar ik heb de overtuiging dat je het interieur zodanig kunt aanpassen dat het baas wordt over Social Media, terwijl je het wel ruimte laat, en het gezinsleven weer kan opbloeien. Dit doe ik door in de woonruimte gebruik te maken van de kracht van kleur, te schuiven met bestaande meubelen of een voorstel neer te leggen voor een aanvulling daarop. Ook leg ik mijn overtuiging duidelijk uit zodat er handvatten komen om als gezin mee aan de slag te gaan. Meer informatie vind je ook bij de Workshop, klik HIER

Durf je het aan dit met mij te onderzoeken?

Ik zou je een vraag willen stellen. Als je kind ergens mee zit en het zou graag met jou privé daarover willen praten, is daar dan gelegenheid voor? Is er een plekje in de leefruimte waar je even apart kunt zitten? Wat rust en veiligheid uitstraalt? En dit is overigens ook belangrijk tegenover je levenspartner.

En heel eerlijk, zit jij daar wel eens zonder mobieltje of i-pad zodat je ook benaderbaar bent? Durf je in die spiegel te kijken en te zien dat daar ook winst te behalen valt?

Wel, als je met mij dat pad aan durft te gaan nodig ik je uit contact met mij op te nemen! Dan gaan wij samen aan de slag in een eenmalig huisbezoek. 

Duur: 2  1/2  uur

Prijs: 285,- euro incl 21%btw   

Resultaat: Uitwerking in plattegrond en tekst wordt nagezonden. Meer tijd nodig of een extra grote woning? Dan kan er een 2e bezoek worden gepland en zullen de kosten evenredig worden doorberekend.

Exclusief: Reiskosten 0,45 ct per km. Buiten de regio Zuid-Holland is ook mogelijk, met een plusprijs van 75,- euro. Neem even contact op voor de mogelijkheden en dan licht ik het graag toe.

           

Nog meer thuisvoelen:

1- Je kunt deelnemen aan workshops

 

2- Je kunt met mij een afspraak maken voor keukens

 

3- Je kunt bij mij een tekencursus volgen. 

 

 

!- Alle informatie kun je per onderdeel terug vinden door op bovenstaande groene linkjes te klikken & in het keuzemenu bovenaan de pagina zie je de onderdelen ook staan.