Welkom op deze ThuisVoelen pagina: met workshops & info

Als Interieurarchitecte is het voor mij een logische stap verder om niet alleen meer het thuisvoelen in huis, maar ook het thuisvoelen in jezelf aan te pakken. Dit thuisvoelen is de rode draad in mijn werk. Door middel van workshops wil ik anderen inspireren en helpen groeien op hun pad. Met als belangrijk onderdeel het welbevinden van kinderen. Hiervoor ben ik inmiddels ook aangesloten als trainer bij de Hallo, ik ben Gwen academie. Een prachtige organisatie die er wil zijn voor kindjes met hooggevoeligheid. Samen met deze organisatie ontwikkel ik momenteel een nieuwe serie PowerWorkshops gericht op het versterken van het kind van binnenuit en gericht op scholen. Deze hopen wij in korte tijd door het land te mogen gaan uitzetten.

meer info op http://halloikbengwenacademie.nl/

 

   Ook te koop bij KlaverenInterieur: Het boekje van Gwen

&

NR 1 :

Een relaxdag-workshop  

Zondag is voor mij bij uitstek de geschikte dag om te relaxen. Dan voel ik geen druk van ‘het moeten’, want het is tenslotte van oudsher DE dag om uit te rusten. Maar als je door HSP veel prikkels binnen krijgt of deze juist ervaart door een burn-out of druk werk dan is het vaak moeilijk loslaten en weer opladen. Met mijn eigen ervaringen, zoals ook goed verwoord in een recent interview in het AD na de burn-out , en mijn eigen hooggevoeligheid wil ik graag handvatten meegeven en inspireren. Door samen een ontspannen dag aan te gaan waarin je inzichten opdoet loop ik een stukje mee op jouw pad die je vervolgens zelf weer verder vervolgd. Je kunt lezen, weten en leren hoe het moet, maar pas door te doen blijft het hangen. Eén ontspannen dag doet al wonderen! Kom je hem bij mij beleven op mijn prachtige werkplekje in Stad aan ‘t Haringvliet? Genieten met een lekkere koffie of thee en een heerlijke boerenlunch. Een creatieve bezigheid ervaren en informatie delen. En even een frisse neus halen met elkaar in de natuur. Een kleine groep tot maximaal 6 personen zorgt voor genoeg intimiteit. Met kleine stapjes vooruit leer je je eigen pad beter te bewandelen. Van 10:30 (inloop vanaf 10:00) tot 16:30.  Aanmelden kan op: info@klavereninterieur.nl


Eerstvolgende Relaxdag: Zondag 4 november 2018 Stad aan ’t Haringvliet

Kosten: 120,- euro inclusief de 21% BTW

 

&

 

NR 2:

Omarm de kleur in jezelf

Een workshop voor kindjes met hooggevoeligheid.  Als je hooggevoelig bent komen er veel prikkels op je af. Iedereen is uniek, maar als hooggevoelige zal je wat sneller opvallen doordat je meer signalen oppikt en situaties sneller door hebt. Het kan zijn dat je je juist wat gaat afsluiten en je best doet niet op te vallen of je bent juist heel druk. Omarm jezelf! Wees blij met wie je bent, want jij bent mooi zoals je bent! Ik wil je steunen en wat tips & trics geven om hier mee om te gaan. Vooral vanuit mijn eigen ervaring kan ik je inspireren met een workshop waarin kleur centraal staat. Zodat jij straks de wereld om je heen wat mooier kunt kleuren met alle speciale gevoelens die jij als hooggevoelige in je hebt. Omarm jezelf en voel je trots!

Een kleine groep tot maximaal 6 kindjes zorgt voor genoeg intimiteit en vertrouwen. Voor iedere kindje die graag mijn workshop zou willen volgen in iedere leeftijd tot 16 jaar.  We gaan wat leuks maken, naar elkaar luisteren en je kunt met mij persoonlijk praten als je dat wilt. We doen dat in de ochtend zodat we lekker wakker zijn en je in de middag nog lang dat goede gevoel van de workshop bij je kunt dragen.Van 9:30 tot 12:00.  Aanmelden kan op: renate@klavereninterieur.nl

Prijs : 87,- euro inclusief btw & knutselmateriaal en lekkers.

Workshop : zondag 20 januari 2019 (mooie start van het nieuwe jaar) – Stad aan ’t Haringvliet

&

Info avonden hooggevoeligheid

Informatie avond over hooggevoeligheid. Voor volwassenen en wat oudere kinderen. Korte kennismaking met hooggevoeligheid vanuit het uitgangspunt van de Gwen Academie. In een persoonlijke setting in onze relax-ruimte bij de werkplek in Stad aan’t Haringvliet. Persoonlijk, maar vrijblijvend en anoniem. Vanwege de beperkte ruimte, maximaal 8 toehoorders, graag aanmelden.

Avond : ZO 25 november 2018 om 20:00 uur. Vrijblijvend, maar aanmelden verplicht op info@klavereninterieur.nl 

Avond : VR 25 januari 2019 om 20:00 uur. Vrijblijvend, maar aanmelden verplicht op info@klavereninterieur.nl