Van 

Thuisvoelen in je huis (je woning) 

naar

Thuisvoelen in je huis (jezelf)

 

 

“Géén interieuradvies meer?” 

“Jawel, interieuradvies voor jouw eigen huis!”

 


Opgeleid als interieurarchitect voelt het voor mij als een logische stap voorwaarts om verder te groeien naar Thuisvoelen in jezelf, thuisvoelen in het enige huis waar jij je levenlang in woont. Inspireren en mogen begeleiden in Lichaamsbewustzijn en de spiegels die je in je leven tegenkomt is een verdieping waar ik langzaam ingegroeid ben en waarin ik kan inspireren en begeleiden. Voor een nieuw perspectief en een andere zienswijze.

 

Het letterlijk inrichten van woningen is dus niet meer mijn route. Wel maak ik nog met veel plezier en kunde mijn 3D Artist Impressions. 

Voor hulp bij de verkoop van je huis DOOR MIDDEL VAN ARTIST IMPRESSIONS kun je bij mij terecht. Kijk op deze website bij FUNDA

Ook zo leren tekenen? Kijk op deze website bij TEKENCURSUS

 

 

Een stukje uitleg over deze verdieping: Na 16 jaar lang gewerkt te hebben als interieurarchitect en ontelbare keukens, badkamers en complete verbouwingen te hebben gerealiseerd, sloten deze originele activiteiten niet meer aan bij mijn persoonlijke ervaringen en levenswijze. In de loop der jaren doe je automatisch dat wat je kunt en waarvoor je bent opgeleid, tot je erachter komt dat je anders in het leven bent gaan staan en dat graag weerspiegeld ziet in je bedrijf. Jouw huis, jouw Body, is ook jouw thuis. Lichaamsbewustzijn en het omgaan met de spiegels in je leven is mijn nieuwe missie. Dit is zichtbaar op: 

 

Spiegelpraktijken

 

Ik dank al mijn interieurklanten voor wie ik de afgelopen 18 jaar hun thuis heb mogen ontwerpen en uitvoeren. 

Wellicht zie ik jullie nogmaals terug bij mij op Goeree-overflakkee bij een 1dags-Retraite of Stilte-Retraite of bestel je bij mij een 1dag-Retraite vanuit jouw Thuis. Heerlijk een dag ontspannen vanuit jouw eigen huis onder mijn begeleiding. Ook verzorg ik online-ontmoetingen. Ik kijk er naar uit je weer te treffen!