Werkwijze: Niets is zo vervelend als wanneer het creatieve proces nog onderbroken moet worden door zakelijke beslommeringen of misverstanden. Daarom een duidelijke werkwijze als u met mij in zee gaat.

Het advies:  Als u interesse heeft in een advies kunt u mij bellen of mailen. Ik neem contact met u op en wij bespreken telefonisch de mogelijkheden. U kiest voor plan A of plan B. Wat sluit het beste aan bij uw woonvraagstukken? Twijfelt u nog, dan hakken we de knoop door bij u thuis. Ben ik eenmaal bij u thuis dan is het wel belangrijk dat wij een klik hebben samen. Daarom kunt u altijd het eerste half uur nog aangeven dat het niet goed voelt en dan vertrek ik gewoon weer. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Ook ik wil die keuze kunnen maken. Belangrijk is dat we elkaar begrijpen, want we hebben het wel over uw Thuis. Uiteraard kunnen plan A of plan B in overleg nog een beetje worden aangepast aan uw specifieke situatie.

Het financiële gedeelte: Voor de betalingen is het een beetje geven en nemen. Ik geef eerst een beetje en daarna bent u aan de beurt. Bij plan A betaald u direct na het huisbezoek en dus vooraf aan het toesturen van de einduitwerkingen. Bij plan B betaald u na de intake het geheel of in twee delen, met het tweede deel na het huisbezoek en ook vooraf aan het toesturen van de einduitwerkingen. Mocht u na toezegging van de opdracht toch besluiten te willen stoppen, omdat u alsnog gaat verhuizen, of dat dit juist niet meer doorgaat, dan is het mogelijk de opdracht te annuleren. Ik begrijp hoe belangrijk uw thuis is en wil daarin graag met u meebewegen. Echter houd u in gedachten dat uw totale pakketprijs is voorzien van een lagere uurprijs dan normaal, gezien de grootte van de opdracht. Nu deze in het totaal komt te vervallen worden door mij uiteraard wel de gewerkte uren in rekening gebracht voor het normale uurloon a 73,- euro incl btw per uur. Deze uren zal ik u specificeren. Is het bedrag al betaald? Dan ontvangt u na aftrek van de gewerkte uren een bedrag retour.

Akkoord: Bent u akkoord met bovenstaande en hebben wij samen het eerste half uur van ons gesprek de nodige klik, dan zal ik u daar bij u thuis om een handtekening vragen op een kaartje waarop deze tekst staat met het plan dat u gekozen heeft. Van mij kunt u verwachten dat ik tot een professioneel interieuradvies kom door samen te overleggen en mij op een mindful georiënteerde wijze in uw thuis te verdiepen. Hoe het plan wordt uitgewerkt staat onder het kopje interieuradvies op deze website.

En nu we deze spelregels hebben doorgenomen staat niets ons meer in de weg om samen een mooi thuis voor u te creëren!