Werkwijze:

Niets is zo vervelend als wanneer het creatieve proces nog onderbroken moet worden door zakelijke beslommeringen of misverstanden.

Daarom een duidelijke werkwijze als u met mij in zee gaat.

Het advies:  Als u interesse heeft in een advies kunt u mij bellen of mailen. Ik neem contact met u op en wij bespreken telefonisch uw vragen en mijn mogelijke advies. U kiest voor een huisbezoek of voor de workshop. Wat sluit het beste aan bij uw woonvraagstukken?

Huisbezoek: Ben ik eenmaal bij u thuis dan is het wel belangrijk dat wij een klik hebben samen. Daarom kunt u altijd het eerste half uur nog aangeven dat het niet goed voelt en dan vertrek ik gewoon weer. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Ook ik wil die keuze kunnen maken. Belangrijk is dat we elkaar begrijpen, want we hebben het wel over uw Thuis.

Het financiële gedeelte: Voor de workshop geldt dat de betaling vooraf aan de workshop moet zijn overgemaakt of vooraf aan de start contant voldaan. Voor het huisbezoek is het een beetje geven en nemen. U bent eerst aan de beurt met een eerste factuur van 225,- euro, vooraf te voldoen. Daarna geef ik weer een beetje door het huisbezoek bij u af te leggen en de uitwerkingen af te ronden. U ontvangt van mij een sneak peek per mail en na het voldoen van de 2e helft van de factuur stuur ik u de uitwerkingen toe.

Mocht u na toezegging van de opdracht toch besluiten te willen stoppen, omdat u alsnog gaat verhuizen, of dat dit juist niet meer doorgaat, dan is het mogelijk de opdracht te annuleren. Ik begrijp hoe belangrijk uw thuis is en wil daarin graag met u meebewegen. Echter houd u in gedachten dat uw totale pakketprijs is voorzien van een lagere uurprijs dan normaal, gezien de grootte van de opdracht. Nu deze in het totaal komt te vervallen worden door mij uiteraard wel de gewerkte uren in rekening gebracht voor het normale uurloon a 90,- euro incl btw per uur. Deze uren zal ik u specificeren. Is het bedrag al betaald? Dan ontvangt u na aftrek van de gewerkte uren een bedrag retour.

Akkoord: Bent u akkoord met bovenstaande en hebben wij samen het eerste half uur van ons gesprek de nodige klik, dan kan ik u gaan voorzien van het juiste advies behorende bij uw interieurvragen. Ik zal in ons contact altijd vragen of u deze werkwijze gelezen heeft en akkoord bent. Van mij kunt u verwachten dat ik tot een professioneel interieuradvies kom door samen te overleggen en mij op een mindful georiënteerde wijze in uw thuis te verdiepen.

En nu we deze spelregels hebben doorgenomen staat niets ons meer in de weg om samen een mooi thuis voor u te creëren!